THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

December 7, 2007


Μετά από ένα μήνα απουσίας μου, αποφάσισα να επιστρέψω στο αγαπημένο μου endlessdream!! Το νέο μου post αγκαλιάζεται από ένα πολύ δυνατό κομμάτι, που μπορώ να πω πως πρωταγωνιστεί στην playlist μου τον τελευταίο καιρό.. Μόλις περάσαμε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη και πλέον τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά, καθώς ήδη άρχισε το ντελίριο του στολισμού σε όλη την πόλη.. Και αυτό μπορεί να προκαλεί πλήθος ανάμεικτων συναισθημάτων στους περισσότερους από μας.. Ήδη το πνεύμα των Χριστουγέννων αρχίζει και παρυσφρύει σιγά σιγά μέσα μας, με διαφορετική επιρροή βέβαια στον καθένα... Αλλά δε θα μιλήσω τώρα για τα Χριστούγεννα, έχουμε άλλωστε αρκετές μέρες ακόμα για να ονειρευτούμε ή να ευχηθούμε να περάσουν γρήγορα... ανάλογα με την φάση και τη διάθεση έκαστου..!!
Πάντως , ένα έχω καταλάβει...Γενικότερα εμείς οι άνθρωποι δεν πάμε καλά, καθόλου καλά. Άλλα νιώθουμε, άλλα λέμε, άλλα κάνουμε, άλλα ονειρευόμαστε, άλλα σκεφτόμαστε...Οι περισσότεροι έχουν την τάση να κλαίγονται και να λένε ότι τπτ δεν τους πάει καλά και πόσο αυτή η πολυσυζητημένη που**να η ΤΥΧΗ δεν είναι με το μέρος τους. Υποτίθεται βέβαια πως είμαστε τα πιο ευφυή πλάσματα αυτού του ταλαίπωρου κόσμου, αλλά συνεχώς συλλέγω στοιχεία για το αντίθετο. Γιατί ποτέ δεν μπορούμε να παραδεχτούμε ότι είμαστε καλά και ευτυχισμένοι? Εεεεε....αποκλείεται να μην είμαστε ποτέ!! Με το παραμικρό... μην ακούσουμε ένα τραγούδι, μην δούμε μια φώτο...αμέσως να μελαγχολήσουμε! Ειλικρινά καταντάει γραφικό!! Κι όμως..έχω κατασταλάξει πως το αίσθημα της θλίψης κατατροπώνει συντριπτικά το αίσθημα της χαράς. Είναι πιο επιβλητικό , πιο ζωντανό συναίσθημα. Πάντα υπερισχύει και στην πράξη αλλά και στις αναμνήσεις μας. Μήπως έχουμε την τάση να νιώθουμε ευάλωτοι και να μας δίνουν σημασία οι άλλοι? Ας το πάρουμε χαμπάρι... Δεν είναι ούτε ωραίο ούτε γοητευτικό να είσαι ΘΥΜΑ!! "Every Day is a Brand New Day" που λέει και ένα επίκαιρο αγαπημένο κομμάτι. Αυτό πρέπει να είναι το moto μικρών - μεγάλων, ψηλών - κοντών, δεσμευμένων- χωρισμένων, κ.ο.κ. :PP Κάτι δεν κάναμε σωστά, για κάτι μετανιώσαμε, κάτι έπρεπε να ειπωθεί αλλιώς, θα θέλαμε να ήμασταν κάπου αλλού ή να μη μαθαίναμε κάτι άλλο... Μήπως αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά... πολύ απλά θα μιλάγαμε για κάποιο άλλο πρόσωπο, το οποίο δεν θα είχε τα ίδια βιώματα με μας? ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.... ΤΗΑΤ'S LIFE !!! Όσο πιο νωρίς το συνειδητοποιήσουμε, τόσο πιο όμορφα και χαλαρά θα περνάμε. Τι κι αν σε κεράτωσε κυρία μου, τι κι αν δεν βγάζεις τόσα λεφτά όσα ονειρευόσουνα κύριε, τι κι αν ο γκόμενος σου δεν έχει λεφτά να αγοράσει ούτε το μπρελόκ από το Cayenne κορίτσι μου? Είμαστε οι επιλογές μας κι όσο κι αν γκρινιάζουμε... ναι ναι ... αυτό είμαστε. Δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε, πως ακόμη κι αν φανταζόμασταν τελείως διαφορετική τη ζωή μας ... τελικά τη γουστάρουμε κατά βάθος. Γιατί αν δεν την γουστάραμε... θα βρίσκαμε χίλια πράγματα να κάνουμε για να την αλλάξουμε... Άλλωστε είμαστε τα πιο ευφυή πλάσματα σε αυτόν τον ταλαίπωρο κόσμο...

Φιλιά πολλά σε όλους για ένα τρελό τρελό και πολύ πικάντικο ΠΣΚ !!!

ps: τα περισσότερα από τα παραπάνω συμπεριλαμβάνουν και τον συγγραφέα
ps2: ακούστε και το επόμενο track από ΙΚΟΝ... απλά υπέροχο και ατμοσφαιρικό!

3 from you:

Anonymous said...

Ή όπως αλλιώς συνηθίζω να λέω (με ελάχιστες εξαιρέσεις):
- ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του
- όπως έστρωσες θα κοιμηθείς
- εμείς καθορίζουμε τις επιλογές μας
- οι επιλογές μας, μας καθορίζουν
- κτλ.
:D

__cat__ said...

just...into the point dear lantz!!!

Ωρίων said...

‘‘Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ Η ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ( ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΕΝΗ , ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΙΜΗ , ΠΕΡΙΓΡΑΨΙΜΗ , ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ) , ΟΣΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΦΥΓΑΝ Η ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ . ’’ P.V.