THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

September 19, 2007

New York


New York...New York τραγούδαγε ο αγαπημένος Frank για την πιο λαμπερή πόλη του κόσμου. Εκεί που τα φώτα δεν σβήνουν ποτέ, εκεί που οι πολυεθνικές αλονίζουν, εκεί που οι ουρανοξύστες γλείφουν τον ουρανό με ένα θεαματικό τρόπο..
Ένας από τους πιο αχτύπητους προορισμούς, με την καρδιά της πόλης να έχει ασταμάτητες ταχυπαλμίες και να παρασύρει όποιον βρεθεί εκεί..
Στην άλλη άκρη του κόσμου, λοιπόν , βρίσκεται ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και διάσημους προορισμούς. Ένας τελείως διαφορετικός τόπος, η πιο κοσμοπολίτικη πολιτεία, που ανταγωνίζεται διαχρονικά το LA.


Τι πιο ξακουστό και χαρακτηριστικό για την πιο glamorous πολιτεία, από το Άγαλμα της Ελευθερίας, που κατοικεί στο απέναντι Liberty Island από το 1886, ως γαλλικό δώρο και σύμβολο της γαλλοαμερικάνικης φιλίας. Πάνω από ένας αιώνας έχει περάσει και το άγαλμα-σύμβολο δεν έχει χάσει την αίγλη του, καθώς δεν λείπουν και οι πολυάριθμες εμφανίσεις του σε μέγαλο πλήθος ταινιών.. Και περιμένω τη μοναδική εκείνη στιγμή, που θα πατάω το clic και θα φωτογραφίζω με τη μηχανή μου την "Κυρία Ελευθερία" που στέκεται καμαρωτή με τη δάδα της αναμένη...ποζάρωντας για μένα.


Για όποιον δεν κατάλαβε... η εξόρμηση στην πιο διάσημη πόλη του κόσμου... γνωστή και ως Big Apple αποτελεί το ταξίδι των ονείρων μου , που σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει πράξη και κάτι παραπάνω από βίωμα..
Μέχρι τότε .. keep dreaming !!

4 from you:

dio.. said...

...σαν πολλα ονειρα επεσαν τελευταια!!!φαγαμε κατι κ μας πειραξε??

__cat__ said...

o titlos tou blog den einai tyxaios agapite...

Anonymous said...

big apple opws leme kolwnaki....
http://www.bigapple.gr/

__cat__ said...

Tha elega pws ena poto sto Big Apple den mporei na ikanopoiisei to oneiro mu peri New York!!!